Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την αγορά. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email με τις πληροφορίες παρακολούθησης.

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email με τις πληροφορίες παρακολούθησης. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 210-2209918 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected] . Οι εργάσιμες ώρες και ημέρες είναι Δευτέρα-Παρασκευή από 10 π.μ. – 6 μ.μ.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, καλέστε μας άμεσα στο 210-2209918 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Λάβετε υπόψη ότι το σύστημά μας έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώνει τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Μόλις η παραγγελία σας εισέλθει στη διαδικασία αποστολής, δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε ή να πραγματοποιήσουμε αλλαγές.

Έχουμε λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τους διαδικτυακούς μας επισκέπτες είναι ασφαλείς από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση. Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε έναν ασφαλή διακομιστή. Σε ασφαλή λειτουργία, ο υπολογιστής σας και ο διακομιστής μας στέλνουν δεδομένα σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Aποστολές & Επιστροφές

Για αγορές άνω των 65 ευρώ δεν χρεώνεστε έξοδα μεταφοράς (η αντικαταβολή είναι χρεώσιμη υπηρεσία ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας)

Όλες οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποσταλούν εντός 2-3 εργάσιμων ημερών μετά την παραγγελία σας. Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Στέλνουμε όλα τα προϊόντα K18 μέσω courier.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας για να σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επεξεργαζόμαστε επιστροφές μόνο για προϊόντα που αγοράζονται απευθείας μέσω του ιστότοπού μας. Τυχόν προϊόντα K18 που αγοράστηκαν στα συνεργαζόμενα καταστήματα πρέπει να επιστραφούν στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε αρχικά.

Εάν η παραγγελία σας από την K18 φτάσει κατεστραμμένη, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στο 210-2209918 ή στη διεύθυνση [email protected] . Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Προϊόντα

 • Θειικά άλατα
 • Parabens
 • Σιλικόνη
 • Φθαλικούς εστέρες
 • Χλωριούχο νάτριο
 • Τεχνητές χρωστικές ουσίες
 • Φορμαλδεΰδη
 • Vegan
 • Cruelty – Free
 • Color – Free
 • Δερματολογικά ελεγμένο

Κ18 Μάσκα   

Water (Aqua) (Eau), Alcohol

Denat., Propylene Glycol

Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether

Cetyl Esters, Behentrimonium

Chloride, Polysorbate 20, sh-

Oligopeptide -78, Hydrolyzed Wheat

Protein, Hydrolyzed Wheat Starch,

Isopropyl Alcohol, Tocopherol,

Phenoxyethanol, Potassium

Sorbate, Citric Acid, Fragrance

(Parfum),Geraniol, Linalool, Hexyl

Cinnamal, Benzyl Alcohol

 

K18 Mist

Water (Aqua) (Eau), Alcohol

Denat., Propylene Glycol

Polysorbate 20, sh-

Oligopeptide -78, Hydrolyzed

Wheat Protein, Hydrolyzed

Wheat Starch, Acrylates /C10-

30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Phenoxyethanol, Potassium

Sorbate, Potassium Hydroxide,

Fragrance (Parfum),Geraniol,

Linalool, Hexyl, Cinnamal,

Benzyl Alcohol.

Είναι μία θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα ενισχυμένη με την πατενταρισμένη σύνθεση του K18Peptide ™, το οποίο δρα σε μοριακό επίπεδο επανορθώνοντας ακόμα και τα πιο φθαρμένα μαλλιά. Ενδυναμώνει τα μαλλιά κάνοντας τα μαλακά,γεμάτα ζωντάνια και λάμψη. Μαλλιά σαν καινούργια.

Bonus: χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη του φόρμουλα μία μικρή μόνο ποσότητα αυτού του προϊόντος δρα σε βάθος προσφέροντας πολλά οφέλη στα μαλλιά.

Το  K18Peptide™ είναι ένα καινοτόμο μοριακό επίτευγμα, κλινικά αποδεδειγμένο που επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών (σε μόλις 4 λεπτά) από:

το ξάνοιγμα + τη βαφή             τις χημικές ουσίες                   τη θερμότητα

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα, υπάρχουν δισεκατομμύρια πολυπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης) σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες πολυπεπτιδίων φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας που είναι υπεύθυνη για την αντοχή και την ελαστικότητά της χάνει αυτές τις ιδιότητές της με αποτέλεσμα να μειώνεται η ζωντάνια και η λάμψη – ή αντίστοιχα η όψη και η αίσθηση των υγιών μαλλιών.

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία (ένα βιοενεργό πεπτίδιο) που επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Εισχωρώντας στα βαθιά εσωτερικά τοιχώματα της τρίχας με κατεύθυνση τον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων, το καινοτόμο μας K18Peptide™ διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και την απαιτούμενη σύσταση ώστε να επανασυνδέσει τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης).

Το πεπτίδιό μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Με απλά λόγια: η βιομιμητική είναι ο κλάδος της επιστήμης που μελετά και μιμείται τη φύση. Με το να μιμείται δηλαδή τη φυσική δομή των τοιχωμάτων ενός πολυπεπτιδίου (αλυσίδες αμινοξέων), το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

*τα αποτελέσματα, η διάρκειά της θεραπείας και η συχνότητα χρήσης εξαρτώνται πάντα απο την υπάρχουσα κατάσταση των μαλλιών.

Το πατενταρισμένο μας πεπτίδιο είναι μία μοναδική ακολουθία αμινοξέων που διεισδύει βαθιά στον πυρήνα της δομής της τρίχας επανορθώνοντας και αναδομώντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που είναι υπεύθυνες για την αντοχή και την ελαστικότητα των μαλλιών.

Μία αναλογία: Όταν δημιουργούνται πρωτεΐνες, η διάταξη των αμινοξέων καθορίζει το είδος και τις ιδιότητες της πρωτεΐνης – λειτουργώντας περίπου σαν τα γράμματα της αλφαβήτας, τα οποία δηλαδή αν τοποθετηθούν στην σωστή σειρά δίνουν νόημα στις λέξεις και αντίστοιχα στις προτάσεις. Έτσι, δηλαδή με τον τρόπο που η θέση, την οποία κατέχει η κάθε λέξη μέσα σε μία πρόταση, οδηγεί και στο συνολικό νόημά της, έτσι και το Κ18 είναι το μαγικό προϊόν που εισχωρεί βαθιά στα μαλλιά και απορροφάται από τις πολυπεπτιδικές αλυσίδες τους (αλυσίδες κερατίνης). Χάρη σε αυτές τις ιδιότητές του τα μαλλιά αντιλαμβάνονται το πεπτίδιό μας ως ένα φυσικό για αυτά προϊόν.

Ναι. Όλες οι φόρμουλες των προϊόντων μας έχουν σχεδιαστεί με την καλύτερη και πιο καινοτόμα  σύνθεση, έτσι ώστε το πεπτίδιο να δρα σε βάθος και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική και υγιή τους κατάσταση.

Το Κ18 Mist είναι ένα ελαφριάς σύνθεσης spray μαλλιών που ενδυναμώνει και καταπολεμά την υπάρχουσα φθορά στα μαλλιά και εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία κομμωτηρίου και χημική διαδικασία. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά μέσα από μία θεραπεία, η οποία διαρκεί μόνο 4 λεπτά. Το ελαφριά αλκαλικό pH του με τιμές 7.5-8.0 σχεδιάστηκε για να διεισδύει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα βαθύτερα εσωτερικά στρώματα της τρίχας εστιάζοντας στα σημεία που έχουν υποστεί φθορά. Μετά την απορρόφησή του από το εσωτερικό της τρίχας, το K18Peptide™ ενδυναμώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα της τρίχας. Έτσι καθιστά τα μαλλιά γερά και ικανά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φθορά που μπορεί να τους προκαλέσουν οι χημικές εργασίες των υπηρεσιών κομμωτηρίου.

Το Κ18 Mist είναι ιδανικό για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών και σχεδιάστηκε για να καταπολεμά και να επανορθώνει κάθε είδους φθορά των μαλλιών.

Κάνει τα μαλλιά σαν καινούργια: διεισδύοντας πιο βαθιά στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας σε σύγκριση με τα κλασικά προϊόντα επανόρθωσης, το καινοτόμο πεπτίδιό μας διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και την απαιτούμενη σύσταση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης). Και επειδή το πεπτίδιό μας πετυχαίνει πολλούς στόχους με μία μόνο δράση, μπορεί να ανασυνθέσει και να επανασυνδέσει τους διαλυμένους δισουλφιδικούς δεσμούς που μπορεί να υπάρχουν στην τρίχα. Το Κ18 δεν αντιμετωπίζει προσωρινά μόνο τη φθορά των μαλλιών αφήνοντας τα εύθραυστα και εκτεθειμένα. Αντιθέτως, ενδυναμώνει, μαλακώνει και προσφέρει ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά.

Αναζωογονεί και θρέφει όλους τους τύπους μαλλιών: το καινοτόμο πεπτίδιό μας μεταμορφώνει ακόμα και τα μαλλιά που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη φθορά από τις διάφορες χημικές υπηρεσίες σε υγιή, μαλακά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά. Η διαφορά και τα πολλά οφέλη που προσφέρει το Κ18 είναι ορατά ήδη από την πρώτη εφαρμογή αυτού του προϊόντος. Μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά από τη χημική εργασία αλλαγής των μαλλιών προλαμβάνοντας και καταπολεμώντας τη φθορά που επρόκειτο να προκληθεί στα μαλλιά. Η θεραπεία, όμως, αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και στο σπίτι, έτσι ώστε να παραμένουν τα μαλλιά υγιή και γεμάτα ζωντάνια.

Αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα: βασιζόμενο στη βιομιμητική, το K18Peptide™ μιμείται τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης και για αυτό αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά αντί για ένα ακόμα προϊόν αναδόμησης των δεσμών της τρίχας – χάρη σε αυτήν την σύνθεσή του εισχωρεί βαθιά μέσα στις αλυσίδες κερατίνης αναδομώντας και θρέφοντας άμεσα και σε βάθος τα μαλλιά. Επιπλέον, δε χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με κάποιο σαμπουάν όπως συνηθιζόταν με τα κλασικά προϊόντα αναδόμησης των δεσμών της τρίχας, κάνοντας έτσι το Κ18 μία πρωτοποριακή και με μεγάλη διάρκεια λύση για τα φθαρμένα μαλλιά.

Η Κ18 Μάσκα είναι ιδανική για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών και σχεδιάστηκε για να καταπολεμά και να επανορθώνει κάθε είδους φθορά των μαλλιών.

Σκοπός μας ήταν η σύνθεση μίας απλής φόρμουλας προϊόντων που θα περιλαμβάνει μόνο την απαραίτητη ποσότητα των αναγκαίων συστατικών έτσι, ώστε να μπορέσει να δράσει αποτελεσματικά και σε βάθος το πεπτίδιό μας. Η μοναδική μας μίξη 3 αλκοολών βοηθά το K18Peptide™ να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας έτσι στις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης). Σε αυτό το πλαίσιο, η αλκοόλη βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση και δράση του πεπτιδίου στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εφαρμόσετε σωστά τη Κ18 Μάσκα:

Κατά τη διάρκεια του λουσίματος

 1. Εφαρμόστε πρώτα το σαμπουάν σου ομοιόμορφα στα μαλλιά δημιουργώντας πλούσιο αφρό χωρίς να εφαρμόσετε μετά κάποιο προϊόν conditioner.

Μετά το λούσιμο

 1. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν για μερικά λεπτά
 2. Στην συνέχεια εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από τη μάσκα κατά μήκος των μαλλιών. Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
 3. Συνεχίστε με το στέγνωμα και το styling των μαλλιών σας όπως εσείς επιθυμείτε

Η μάσκα αυτή είναι μία θεραπεία μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται σε 4-6 συνεχόμενα λουσίματα. Μετά από αυτήν την περίοδο, μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε 3-4 λουσίματα για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

Το Κ18 Mist είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε για να εφαρμόζεται στα κομμωτήρια πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία και χημική διαδικασία. Ρωτήστε τον κομμωτή σας αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το K18 Mist πριν το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο.

Τα προϊόντα K18 δεν προστατεύουν από τη θερμότητα, αλλά είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επανορθώνουν και καταπολεμούν τη φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά από τα εργαλεία θερμότητας.

Τα προϊόντα Κ18 αποτελούνται από φυσικά και από συνθετικά συστατικά, τα οποία συντελούν σε σημαντικό βαθμό στη δράση και την σύνθεση του πεπτιδίου. Αυτή, λοιπόν, η μίξη λιγότερων από 15 συστατικών στοχεύει στη καλύτερη δυνατή σύνθεση και βελτιστοποίηση του πεπτιδίου.

Αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή* θα δείτε τα μαλλιά σας να είναι πιο υγιή, πιο δυνατά και με περισσότερη ζωντάνια.

*Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ενδείκνυται η χρήση της μάσκας βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή.

Το Κ18 μιμείται τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης και αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά και για αυτόν τον λόγο δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι, λοιπόν, κλινικά αποδεδειγμένο ότι το προϊόν αυτό δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ακόμα και μετά το λούσιμο, διατηρώντας έτσι ενεργά τα οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά ενδυναμώνοντάς τα σε βάθος και διατηρώντας τα μαλακά και υγιή.

Η Κ18 μάσκα έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να μη χρειάζεται την εφαρμογή conditioner. Τα conditioner παραμένουν στα εξωτερικά στρώματα της τρίχας κάνοντας έτσι δύσκολη την εισχώρηση και την απορρόφηση αντίστοιχα του πεπτιδίου στα βαθύτερα εσωτερικά στρώματα της τρίχας. Οι περισσότεροι καταναλωτές αυτού του προϊόντος υποστηρίζουν πως δε χρειάζεται η εφαρμογή κάποιου άλλου προϊόντος conditioner μετά την εφαρμογή του Κ18.

Αν, όμως, τα μαλλιά σας χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προϊόν conditioner ή κάποιο άλλο προϊόν που δε χρειάζεται ξέβγαλμα μετά από τα 4 λεπτά αναμονής για δράση του Κ18. Μην ξεβγάζετε την Κ18 Μάσκα πριν την εφαρμογή αυτών των ενυδατικών προϊόντων.

Το Κ18 είναι πιο αποτελεσματικό πάνω σε νωπά και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Τα προϊόντα conditioning περιέχουν σιλικόνη που εμποδίζει την εισχώρηση του ενεργού πεπτιδίου μας στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αλλά και την επανόρθωση των σπασμένων πολυπεπτιδικών αλυσίδων της τρίχας.

Η Κ18 Μάσκα είναι μία θεραπεία μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται σε 4-6 συνεχόμενα λουσίματα. Μετά από αυτήν την περίοδο, μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε 3-4 λουσίματα για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

Η Κ18 Μάσκα αποτελείται από μία εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα σύνθεσης και για αυτόν τον λόγο μία μικρή μόνο ποσότητα αυτού του προϊόντος βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των μαλλιών. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο πίνακα, έτσι ώστε να βρείτε την κατάλληλη ποσότητα (δόση) της μάσκας που χρειάζεται ο δικός σας τύπος μαλλιών. Το προϊόν αυτό πρέπει να εφαρμόζεται σε 4-6 συνεχόμενα λουσίματα. Μετά από αυτήν την περίοδο, μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε 3-4 λουσίματα για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

 

Λεπτά μαλλιά Κανονικά μαλλιά Πυκνά μαλλιά
Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

1 +/-

Πάτημα της αντλίας

1-2

Πατήματα της αντλίας

2

Πατήματα της αντλίας

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων) 1-2

Πατήματα της αντλίας

2

Πατήματα της αντλίας

2-3

Πατήματα της αντλίας

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω) 2

Πατήματα της αντλίας

3

Πατήματα της αντλίας

4

Πατήματα της αντλίας

Δεν προτείνουμε τη μίξη του προϊόντος Κ18 με άλλα προϊόντα, αλλά μπορείς να εφαρμόσεις επιπρόσθετα προϊόντα styling μετά τα 4 λεπτά αναμονής για δράση της Κ18 Μάσκας.

Ο απαιτούμενος χρόνος για να εισχωρήσει το Κ18Peptide™ στα βαθύτερα στρώματα της δομής της τρίχας είναι 4 λεπτά. Για να μπορέσει, λοιπόν, να δράσει σε βάθος το Κ18 πεπτίδιο, θα πρέπει όλα τα υπόλοιπα προϊόντα να εφαρμοστούν μετά τον απαιτούμενο χρόνο αναμονής.

Όχι, η Κ18 Μάσκα σχεδιάστηκε για να εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά αμέσως μετά το λούσιμο.

Επειδή το Κ18 εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας δηλαδή στα βαθύτερα στρώματά της επανορθώνοντας και αναδομώντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης), το προϊόν αυτό δεν «κάθεται» πάνω στα μαλλιά βαραίνοντάς τα και κάνοντάς τα πιο λιπαρά όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα styling. Τα μαλλιά σας θα είναι φρέσκα, λαμπερά και ανάλαφρα χάρη σε αυτό το θαυματουργό προϊόν.

Το  K18Peptide™ είναι ένα καινοτόμο μοριακό επίτευγμα κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών (σε μόλις 4 λεπτά) από:

 • το ξάνοιγμα + τη βαφή
 • τις χημικές ουσίες
 • τη θερμότητα

Πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας κάνοντας μία αναλυτική εξέταση για να δείτε αν έχετε αλλεργία στο σιτάρι. Αν σας το επιτρέψει ο γιατρός, μπορείτε να εφαρμόσετε μία μικρή ποσότητα του προϊόντος πάνω στο δέρμα σας ώστε να δείτε αν έχετε κάποια αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του.

Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Κ18 κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή αν έχετε ανησυχία για την παρουσίαση αλλεργιών.