See how it works

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τρίχας

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Η επιστήμη

Η επιστήμη είναι σύνθετη αλλά εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καινοτομία των Κ18 προϊόντων – και πώς επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά πίσω στην αρχική, υγιή τους κατάσταση.

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα, υπάρχουν δισεκατομμύρια αλυσίδων κερατίνης σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες κερατίνης φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας γίνεται αδύναμη με αποτέλεσμα να χάσει τη δύναμη, την ελαστικότητά, την αντοχή και τη λάμψη που είχε.

Η ανακάλυψη

Η απάντησή μας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά; Το K18Peptide™. Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την απαραίτητη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Και επειδή το πεπτίδιό μας πετυχαίνει πολλούς στόχους με μία μόνο δράση, ως αποτέλεσμα επανασύνδεσης αυτών των δεσμών, μπορεί να ανασυνθέσει και τους διαλυμένους δισουλφιδικούς δεσμούς που μπορεί να υπάρχουν στην τρίχα.

.

Η διαφορά

Το πεπτίδιό μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Βιομιμητική είναι δηλαδή η επιστήμη που ασχολείται με την εφαρμογή αυτών που μαθαίνεις μέσα από την παρατήρηση και τη μίμηση της φύσης. Με το να μιμείται τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης, το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα φθαρμένα μαλλιά.

K18Peptide™

είναι ένα πατενταρισμένο καινοτόμο μοριακό επίτευγμα κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών (σε μόλις 4 λεπτά) από:

το ξάνοιγμα + τη βαφή

τις χημικές εργασίες

τη θερμότητα

Τα αποτελέσματα

Χάρη στη βαθιά επανόρθωση και αναδόμηση της εσωτερικής δομής της τρίχας, τα Κ18 προϊόντα επαναφέρουν τη δύναμη, την απαλότητα, τη ζωντάνια και τη λάμψη που έλειπε από τα φθαρμένα μαλλιά. Και όπως αναφέραμε… χρειάζονται μόνο 4 λεπτά για να δράσουν.

Έχετε ερωτήσεις;

Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Σκοπός μας ήταν η σύνθεση μίας απλής φόρμουλας προϊόντων που θα περιλαμβάνει μόνο την απαραίτητη ποσότητα των αναγκαίων συστατικών έτσι, ώστε να μπορέσει να δράσει αποτελεσματικά και σε βάθος το πεπτίδιό μας. Η μοναδική μας μίξη 3 αλκοολών βοηθά το K18Peptide™ να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας έτσι στις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης). Σε αυτό το πλαίσιο, η αλκοόλη βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση και δράση του πεπτιδίου στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας.

Για να μπορέσει να δράσει αποτελεσματικά, το Κ18 πρέπει να μπορεί να εισχωρήσει στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας. Τα υπολείμματα άλλων προϊόντων «βαραίνουν» τα μαλλιά κάνοντας έτσι πιο δύσκολη και την αποτελεσματική δράση του πεπτιδίου μας. Τα καθαρά μαλλιά εξασφαλίζουν πως το Κ18 θα εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας στις πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης), ενδυναμώνοντας και επαναφέροντας την ελαστικότητα των μαλλιών.

Το Κ18 είναι πιο αποτελεσματικό πάνω σε νωπά και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Τα προιόντα conditioning περιέχουν σιλικόνη που εμποδίζει την εισχώρηση του ενεργού πεπτιδίου μας στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αλλά και την επανόρθωση των σπασμένων πολυπεπτιδικών αλυσίδων της τρίχας.

Η έρευνά μας

Η έρευνα που διεξήχθη από τον Professor Artur M. Cavaco-Paulo στο Κέντρο Βιολογικής Μηχανικής, στο Πανεπιστήμιο του Minho και στην εταιρία «Solfarcos Technologies».