Gia to spiti

Απλοποίηση της ρουτίνας των μαλλιών

Η φιλοσοφία μας είναι η απλοποίηση της καθημερινής ρουτίνας των μαλλιών.

Μετά απο 10 χρόνια λεπτομερούς έρευνας στα εργαστήρια, ανακαλύψαμε το πεπτίδιο που κάνει πιο εύκολη και απλή τη φροντίδα των μαλλιών.Το Κ18Peptide μας δίνει τη δυνατότητα να απλοποιήσουμε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο όσα προϊόντα έχουν ανάγκη.

Απλοποίηση της ρουτίνας των μαλλιών

Η φιλοσοφία μας είναι η απλοποίηση της καθημερινής ρουτίνας των μαλλιών.

Μετά απο 10 χρόνια λεπτομερούς έρευνας στα εργαστήρια, ανακαλύψαμε το πεπτίδιο που κάνει πιο εύκολη και απλή τη φροντίδα των μαλλιών.Το Κ18Peptide μας δίνει τη δυνατότητα να απλοποιήσουμε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο όσα προϊόντα έχουν ανάγκη.

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

*τα αποτελέσματα, η διάρκειά της θεραπείας και η συχνότητα χρήσης εξαρτώνται πάντα απο την υπάρχουσα κατάσταση των μαλλιών.

Aπλοποίηση της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών

Η φιλοσοφία μας είναι η απλοποίηση της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών. Μετά από 10 χρόνια λεπτομερούς έρευνας στα εργαστήρια, ανακαλύψαμε το πεπτίδιο που κάνει πιο εύκολη και απλή τη φροντίδα των μαλλιών. Το  K18Peptide™ μας δίνει τη δυνατότητα να απλοποιήσουμε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο όσα προϊόντα έχουν ανάγκη.

K18 Peptide Prep Shampoos

To K18 PEPTIDE PREPdetox shampoo είναι ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, που απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα των διάφορων προϊόντων styling από το τριχωτό της κεφαλής, δημιουργώντας έτσι, έναν καθαρό καμβά και περιβάλλον μαλλιών για το K18Peptide™ και οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Το Κ18 PEPTIDE PREPpH maintenance shampoo είναι ένα σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, διατηρώντας σταθερές τις τιμές pH των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τη μοριακή θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών Κ18.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τρίχας

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την απαραίτητη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Χρήση της μάσκας Κ18 στο σπίτι

Τι αλλαγές να περιμένετε στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Βασισμένο στην επιστήμη

αγαπητό από τους κομμωτές

Οι κομμωτές και ειδικοί στις βαφές μαλλιών παγκοσμίως στηρίζουν τη δράση και τα οφέλη που προσφέρουν στα μαλλιά τα Κ18 προϊόντα – ανεξαρτήτως από τον τύπο και την πυκνότητα μαλλιών

Christine Thompson, ειδική στα χρώματα μαλλιών στο κομμωτήριο «Spoke and Weal» : «Τα Κ18 προϊόντα μου επιτρέπουν να δημιουργήσω το χρώμα που επιθυμούν οι πελάτισσές μου χωρίς να με ανησυχεί η φθορά που μπορεί να προκληθεί στα μαλλιά από τη βαφή, καθώς χαρίζει ένα λαμπερό, φωτεινό και υγιές αποτέλεσμα στις πελάτισσές μου».

Αναζωογονεί, ενδυναμώνει, λειαίνει και χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά

Έχετε ερωτήσεις;

Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα, υπάρχουν δισεκατομμύρια πολυπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης) σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες πολυπεπτιδίων φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας που είναι υπεύθυνη για την αντοχή και την ελαστικότητά της χάνει αυτές τις ιδιότητές της με αποτέλεσμα να μειώνεται η ζωντάνια και η λάμψη – ή αντίστοιχα η όψη και η αίσθηση των υγιών μαλλιών.

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία (ένα βιοενεργό πεπτίδιο) που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Εισχωρώντας στα βαθιά εσωτερικά τοιχώματα της τρίχας με κατεύθυνση τον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων, το καινοτόμο μας K18Peptide™ διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και την απαιτούμενη σύσταση ώστε να επανασυνδέσει τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης).

Το πεπτίδιό μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Με απλά λόγια: η βιομιμητική είναι ο κλάδος της επιστήμης που μελετά και μιμείται τη φύση. Με το να μιμείται δηλαδή τη φυσική δομή των τοιχωμάτων ενός πολυπεπτιδίου (αλυσίδες αμινοξέων), το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα φθαρμένα μαλλιά.

Το πατενταρισμένο μας πεπτίδιο είναι μία μοναδική ακολουθία αμινοξέων που διεισδύει βαθιά στον πυρήνα της δομής της τρίχας επανορθώνοντας και αναδομώντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που είναι υπεύθυνες για την αντοχή και την ελαστικότητα των μαλλιών.

Μία αναλογία: Όταν δημιουργούνται πρωτεΐνες, η διάταξη των αμινοξέων καθορίζει το είδος και τις ιδιότητες της πρωτεΐνης – λειτουργώντας περίπου σαν τα γράμματα της αλφαβήτας, τα οποία δηλαδή αν τοποθετηθούν στην σωστή σειρά δίνουν νόημα στις λέξεις και αντίστοιχα στις προτάσεις. Έτσι, δηλαδή με τον τρόπο που η θέση, την οποία κατέχει η κάθε λέξη μέσα σε μία πρόταση, οδηγεί και στο συνολικό νόημά της, έτσι και το Κ18 είναι το μαγικό προϊόν που εισχωρεί βαθιά στα μαλλιά και απορροφάται από τις πολυπεπτιδικές αλυσίδες τους (αλυσίδες κερατίνης). Χάρη σε αυτές τις ιδιότητές του τα μαλλιά αντιλαμβάνονται το πεπτίδιό μας ως ένα φυσικό για αυτά προϊόν.

Το Κ18 είναι πιο αποτελεσματικό πάνω σε νωπά και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Τα προιόντα conditioning περιέχουν σιλικόνη που εμποδίζει την εισχώρηση του ενεργού πεπτιδίου μας στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αλλά και την επανόρθωση των σπασμένων πολυπεπτιδικών αλυσίδων της τρίχας.

Σκοπός μας ήταν η σύνθεση μίας απλής φόρμουλας προϊόντων που θα περιλαμβάνει μόνο την απαραίτητη ποσότητα των αναγκαίων συστατικών έτσι, ώστε να μπορέσει να δράσει αποτελεσματικά και σε βάθος το πεπτίδιό μας. Η μοναδική μας μίξη 3 αλκοολών βοηθά το K18Peptide™ να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας έτσι στις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης). Σε αυτό το πλαίσιο, η αλκοόλη βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση και δράση του πεπτιδίου στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας.

Αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε τα μαλλιά σας να είναι πιο υγιή, πιο δυνατά και με περισσότερη ζωντάνια.