Επαγγελματίες

Για παραγγελίες και για τιμές μπορείτε να καλέσετε στο 210-2209918 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Μαλλιά σαν καινούργια

Με την χρήση ενός μόνο προϊόντος

Το Κ18Peptide είναι ένα πατενταρισμένο επαναστατικό προϊόν με τεχνολογία μοριακής δομής, κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

Μαλλιά σαν καινούργια

Με την χρήση ενός μόνο προϊόντος

Το Κ18Peptide είναι ένα πατενταρισμένο επαναστατικό προϊόν με τεχνολογία μοριακής δομής, κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

Yγιή μαλλιά από το κομμωτήριο

Οι κομμωτές και hairstylists παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Κ18 για να μεταμορφώσουν τα μαλλιά των πελατισσών τους. Σκέψου πόσες διαφορετικές τεχνικές θα μπορούσες να εφαρμόσεις σε υγιή μαλλιά!

Μαλλιά σαν καινούργια με ένα μόνο προϊόν! Το K18Peptide™ είναι ένα πατενταρισμένο επαναστατικό προϊόν με τεχνολογία μοριακής δομής, κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών σε 4 μόλις λεπτά.

Jon Reyman, ιδρυτής του κομμωτηρίου «Spoke and Weal» : «Αυτό που διαπίστωσα εφαρμόζοντας είτε το Κ18 mist είτε τη Κ18 μάσκα, είναι πως προσφέρει βαθιά επανόρθωση και ενδυνάμωση στα μαλλιά βελτιώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της τρίχας».

Christine Thompson, expert στα χρώματα μαλλιών στο κομμωτήριο «Spoke and Weal» : «Τα Κ18 προϊόντα μου επιτρέπουν να δημιουργήσω το χρώμα που επιθυμούν οι πελάτισσές μου χωρίς να με ανησυχεί η φθορά που μπορεί να προκληθεί στα μαλλιά από τη βαφή, καθώς χαρίζει ένα λαμπερό, φωτεινό και υγιές αποτέλεσμα στις πελάτισσές μου».

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Aπλότητα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών

Η φιλοσοφία μας είναι η απλοποίηση της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών. Μετά από 10 χρόνια λεπτομερούς έρευνας στα εργαστήρια, ανακαλύψαμε το πεπτίδιο που κάνει πιο εύκολη και απλή τη φροντίδα των μαλλιών. Το  K18Peptide™ μας δίνει τη δυνατότητα να απλοποιήσουμε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο όσα προϊόντα έχουν ανάγκη.

Τρόπος Χρήσης

Κ18 Hair Mist

 1. Πριν από οποιαδήποτε επαγγελματική και χημική εργασία, ψεκάστε με λίγες σταγόνες νερού τα μαλλιά.
 2. Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και εφαρμόστε 2-6 ψεκάσματα από το Κ18 mist κατά μήκος των μαλλιών.
 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 4 λεπτά. Μην ξεβγάλετε.
 4. Στεγνώστε τα μαλλιά και εφαρμόστε το σαμπουάν χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν conditioning.
 5. Ταμπονάρετε τα μαλλιά με μια πετσέτα.
 6. Συνεχίστε τη θεραπεία με τη Κ18 Μάσκα.

Κ18 Hair Mask

 1. Εφαρμόστε το σαμπουάν ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν conditioning (έτσι ώστε να δράσει σε βάθος η μάσκα).
 2. Ταμπονάρετε τα μαλλιά με μια πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν μέχρι να γίνουν νωπά
 3. Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα μάσκας ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών σας. Η συμπυκνωμένη και καινοτόμα φόρμουλα δρα σε βάθος θρέφοντας και αναζωογονώντας τα μαλλιά. Εφαρμόστε τη μάσκα ομοιόμορφα στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.
 4. Περιμένετε 4 λεπτά μέχρι να δράσει η φόρμουλα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
 5. Συνεχίστε με το styling των μαλλιών σας.
 6. Εάν πρόκειται να ακολουθήσει η διαδικασία κουρέματος, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας το κούρεμα.
 7. Αν πρόκειται να ακολουθήσει ρεφλέ, εφαρμόστε το απλώνοντας το ομοιόμορφα πάνω από την Κ18 Μάσκα. Συνεχίστε λούζοντας και έπειτα ξεβγάλτε. Ταμπονάρετε. Συνεχίστε με την εφαρμογή μια δεύτερης στρώσης από την Κ18 Μάσκα. Αφήστε τη 4 λεπτά να δράσει. Συνεχίστε με το styling των μαλλιών.

 

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τρίχας

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την απαραίτητη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

K18Peptide™ μοριακή θεραπεία κομμωτηρίου

Προστασία απο τις τεχνικές εργασίες και αναδόμηση σε βάθος

Κ18 Mist 150ml
Tο επαγγελματικό mist είναι μια θεραπεία μαλλιών διάρκειας 4′ που εφαρμόζεται πριν απο κάθε τεχνική εργασία βαφείου προστατεύοντας και ενδυναμώνοντας τα μαλλιά σε βάθος.
Κ18 Mask 150ml
Η Κ18 leave in μάσκα είναι μια τονωτική κομμωτηριακή θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει, αναδομεί ενδυναμώνει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

Κ18 με ποιες υπηρεσίες κομμωτηρίου συνδυάζεται. Δείτε αναλυτικά :

Κ18 + ξάνοιγμα (για αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας μπείτε εδώ)

Κ18 + βαφή (για αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας μπείτε εδώ)

Κ18 + τεχνική περμανάντ (για αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας μπείτε εδώ)

Κ18 + θεραπεία κερατίνης (για αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας μπείτε εδώ)

Κ18 + κούρεμα (για αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας μπείτε εδώ)

 

Εμπνευστείτε

SHOW US HOW YOU K18
@K18HAIR

Something is wrong.
Instagram token error.