Για το σπίτι

Leave in μάσκα. Είναι μια τονωτική κομμωτηριακή θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει, αναδομεί ενδυναμώνει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

50ml – 15ml –  5ml

Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά από:

Ξάνοιγμα + Βαφή

Θερμότητα

Χημικές εργασίες

 

Αγοράστε εδώ :

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες. Μάλιστα, η διαφορά είναι ορατή ήδη από την πρώτη εφαρμογή των Κ18 προϊόντων.

Συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για να μάθετε την ποσότητα που αντιστοιχεί στα δικά σας μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα στα πρώτα 4-6 συνεχόμενα λουσίματα, μετά σε κάθε 3-4 λουσίματα για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

Κατά τη διάρκεια του λουσίματος

 1. Λουστείτε με ένα καθαριστικό σαμπουάν
 2. Μην χρησιμοποιήσετε μάσκα ή conditioner καθώς κλείνουν τα λέπια της τρίχας και εμποδίζουν την δράση της μάσκας Κ18

Μετά το λούσιμο

 1. Ταμπονάρετε τα μαλλιά σας
 2. Βάλτε την προτεινόμενη ποσότητα Κ18 στις παλάμες σας και αναμείξτε καλά το προϊόν.
 3. Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει.
 4. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
 5. Συνεχίστε με χρήση οποιουδήποτε leave in προϊόντος επιθυμείτε.

Πίνακας δοσολογίας:

1 πάτημα αντλίας = 1 ml

Λεπτά μαλλιά Κανονικά μαλλιά Πυκνά μαλλιά
Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

1 +/-

Πάτημα της αντλίας

1-2

Πατήματα της αντλίας

2

Πατήματα της αντλίας

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων) 1-2

Πατήματα της αντλίας

2

Πατήματα της αντλίας

2-3

Πατήματα της αντλίας

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω) 2

Πατήματα της αντλίας

3

Πατήματα της αντλίας

4

Πατήματα της αντλίας

Τι να κάνετε :

 • Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό αν υπάρχουν κατάλοιπα από άλλα προϊόντα πάνω στα μαλλιά βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο το πεπτίδιο μας να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας και να δράσει σε βάθος
 • Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει η Κ18 Μάσκα πριν συνεχίσετε με το styling των μαλλιών ή πριν εφαρμόσετε κάποιο άλλο προϊόν
 • Εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα σε κάθε 4-6 λουσίματα για να υπάρχουν αποτελέσματα

Τι να αποφύγετε :

 • Μην εφαρμόζετε conditioner πριν την εφαρμογή της Κ18 Μάσκας.
 • Μην εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα της μάσκας, μία μικρή μόνο ποσότητα προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά.
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι ένα leave-in προϊόν.

Το K18Peptide™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει και αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

 • Θεραπεύει και αντιμετωπίζει τη φθορά που προκαλείται από την τεχνική ξανοίγματος, τη βαφή, τις χημικές εργασίες και τη θερμότητα
 • Προσφέρει ενδυνάμωση, ζωντάνια, κίνηση και απαλότητα στα μαλλιά
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα χαρίζοντας αποτελέσματα μακράς διάρκειας στα μαλλιά
 • Είναι vegan, color-safe και cruelty-free

το 91% της αρχικής τους δύναμης*

το 94% της αρχικής τους ελαστικότητας*

*Τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν από μία κλινική μελέτη, κατά την οποία το Κ18 Mist και η Κ18 Μάσκα εφαρμόστηκαν ως μέρος της διαδικασίας ξανοίγματος. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο, την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών.

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Χρήση της μάσκας Κ18 στο σπίτι

Τι αλλαγές να περιμένετε στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Βασισμένο στην επιστήμη

αγαπητό από τους κομμωτές

Οι κομμωτές και ειδικοί στις βαφές μαλλιών παγκοσμίως στηρίζουν τη δράση και τα οφέλη που προσφέρουν στα μαλλιά τα Κ18 προϊόντα – ανεξαρτήτως από τον τύπο και την πυκνότητα μαλλιών

Christine Thompson, ειδική στα χρώματα μαλλιών στο κομμωτήριο «Spoke and Weal» : «Τα Κ18 προϊόντα μου επιτρέπουν να δημιουργήσω το χρώμα που επιθυμούν οι πελάτισσές μου χωρίς να με ανησυχεί η φθορά που μπορεί να προκληθεί στα μαλλιά από τη βαφή, καθώς χαρίζει ένα λαμπερό, φωτεινό και υγιές αποτέλεσμα στις πελάτισσές μου».

Έχετε ερωτήσεις;

Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα, υπάρχουν δισεκατομμύρια πολυπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης) σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες πολυπεπτιδίων φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας που είναι υπεύθυνη για την αντοχή και την ελαστικότητά της χάνει αυτές τις ιδιότητές της με αποτέλεσμα να μειώνεται η ζωντάνια και η λάμψη – ή αντίστοιχα η όψη και η αίσθηση των υγιών μαλλιών.

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία (ένα βιοενεργό πεπτίδιο) που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Εισχωρώντας στα βαθιά εσωτερικά τοιχώματα της τρίχας με κατεύθυνση τον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων, το καινοτόμο μας K18Peptide™ διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και την απαιτούμενη σύσταση ώστε να επανασυνδέσει τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης).

Το πεπτίδιό μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Με απλά λόγια: η βιομιμητική είναι ο κλάδος της επιστήμης που μελετά και μιμείται τη φύση. Με το να μιμείται δηλαδή τη φυσική δομή των τοιχωμάτων ενός πολυπεπτιδίου (αλυσίδες αμινοξέων), το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα φθαρμένα μαλλιά.

Το πατενταρισμένο μας πεπτίδιο είναι μία μοναδική ακολουθία αμινοξέων που διεισδύει βαθιά στον πυρήνα της δομής της τρίχας επανορθώνοντας και αναδομώντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που είναι υπεύθυνες για την αντοχή και την ελαστικότητα των μαλλιών.

Μία αναλογία: Όταν δημιουργούνται πρωτεΐνες, η διάταξη των αμινοξέων καθορίζει το είδος και τις ιδιότητες της πρωτεΐνης – λειτουργώντας περίπου σαν τα γράμματα της αλφαβήτας, τα οποία δηλαδή αν τοποθετηθούν στην σωστή σειρά δίνουν νόημα στις λέξεις και αντίστοιχα στις προτάσεις. Έτσι, δηλαδή με τον τρόπο που η θέση, την οποία κατέχει η κάθε λέξη μέσα σε μία πρόταση, οδηγεί και στο συνολικό νόημά της, έτσι και το Κ18 είναι το μαγικό προϊόν που εισχωρεί βαθιά στα μαλλιά και απορροφάται από τις πολυπεπτιδικές αλυσίδες τους (αλυσίδες κερατίνης). Χάρη σε αυτές τις ιδιότητές του τα μαλλιά αντιλαμβάνονται το πεπτίδιό μας ως ένα φυσικό για αυτά προϊόν.

Το Κ18 είναι πιο αποτελεσματικό πάνω σε νωπά και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Τα προιόντα conditioning περιέχουν σιλικόνη που εμποδίζει την εισχώρηση του ενεργού πεπτιδίου μας στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αλλά και την επανόρθωση των σπασμένων πολυπεπτιδικών αλυσίδων της τρίχας.

Σκοπός μας ήταν η σύνθεση μίας απλής φόρμουλας προϊόντων που θα περιλαμβάνει μόνο την απαραίτητη ποσότητα των αναγκαίων συστατικών έτσι, ώστε να μπορέσει να δράσει αποτελεσματικά και σε βάθος το πεπτίδιό μας. Η μοναδική μας μίξη 3 αλκοολών βοηθά το K18Peptide™ να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας φτάνοντας έτσι στις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης). Σε αυτό το πλαίσιο, η αλκοόλη βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση και δράση του πεπτιδίου στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας.

Αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε τα μαλλιά σας να είναι πιο υγιή, πιο δυνατά και με περισσότερη ζωντάνια.

Αναζωογονεί, ενδυναμώνει, λειαίνει και χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά