Professional molecular repair mask 150ml

Leave in μάσκα. Είναι μια τονωτική κομμωτηριακή θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει, αναδομεί ενδυναμώνει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

150ml

Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά από:

Ξάνοιγμα + Βαφή

Θερμότητα

Χημικές εργασίες

Μόνο για επαγγελματίες

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Η επαγγελματική μάσκα Κ18 είναι το προϊόν που εφαρμόζεται μετά τη 2 – σταδίων θεραπεία κομμωτηρίου  και αναδομεί σε βάθος τα μαλλιά καταπολεμώντας τη φθορά που έχουν υποστεί από τις διάφορες χημικές εργασίες. Με τιμές pH 5.0-6.0, αυτή η πρωτοποριακή φόρμουλα βοηθά στην ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας χάρη στο πεπτίδιο που δρα σε βάθος επανορθώνοντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) και διατηρώντας ταυτόχρονα τα μαλλιά απαλά και μαλακά.

Μαλλιά σαν καινούργια

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες. Μάλιστα, η διαφορά είναι ορατή ήδη από την πρώτη εφαρμογή των Κ18 προϊόντων.

 1. Εφαρμόστε το σαμπουάν της σειράς K18 PEPTIDE PREP™ ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν conditioning (έτσι ώστε να δράσει σε βάθος η μάσκα).
 2. Ταμπονάρετε τα μαλλιά με μια πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν μέχρι να γίνουν νωπά
 3. Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα μάσκας ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών σας. Η συμπυκνωμένη και καινοτόμα φόρμουλα δρα σε βάθος θρέφοντας και αναζωογονώντας τα μαλλιά. Εφαρμόστε τη μάσκα ομοιόμορφα στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.
 4. Περιμένετε 4 λεπτά μέχρι να δράσει η φόρμουλα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
 5. Συνεχίστε με το styling των μαλλιών σας.
 6. Εάν πρόκειται να ακολουθήσει η διαδικασία κουρέματος, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας το κούρεμα.
 7. Αν πρόκειται να ακολουθήσει ρεφλέ, εφαρμόστε το απλώνοντας το ομοιόμορφα πάνω από την Κ18 Μάσκα. Συνεχίστε λούζοντας και έπειτα ξεβγάλτε. Ταμπονάρετε. Συνεχίστε με την εφαρμογή μια δεύτερης στρώσης από την Κ18 Μάσκα. Αφήστε τη 4 λεπτά να δράσει. Συνεχίστε με το styling των μαλλιών.

 

1 πίεση αντλίας = 1ml

Πίνακας δοσολογίας:

Λεπτά μαλλιά Κανονικά μαλλιά Πυκνά μαλλιά
Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

Mist

 

1-2

Ψεκάσματα

 

2-3

Ψεκάσματα

 

3+

Ψεκάσματα

Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

Μάσκα

 

1 +/-

Πατήματα αντλίας

 

1-2

Πατήματα αντλίας

 

2

Πατήματα αντλίας

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων)

Mist

 

2-3

Ψεκάσματα

 

3-4

Ψεκάσματα

 

4+

Ψεκάσματα

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων)

Μάσκα

 

1-2

Πατήματα αντλίας

 

2

Πατήματα αντλίας

 

2-3

Πατήματα αντλίας

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω)

Mist

 

3-4

Ψεκάσματα

 

4-5

Ψεκάσματα

 

5+

Ψεκάσματα

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω)

Μάσκα

 

2

Πατήματα αντλίας

 

3

Πατήματα αντλίας

 

4

Πατήματα αντλίας

Τι να κάνετε :

 • Η Κ18 Μάσκα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.
 • Εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα μετά από κάθε υπηρεσία ξανοίγματος ή βαφής.
 • Εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα πριν και μετά τη διαδικασία toning.
 • Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει το προϊόν πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία styling των μαλλιών ή πριν εφαρμόσετε κι άλλα προϊόντα styling.
 • Εάν τα μαλλιά χρειάζονται παραπάνω ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα leave-in conditioner μετά τα 4 λεπτά δράσης της Κ18 Μάσκας.
 • Εφαρμόστε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling στα μαλλιά.

Τι να αποφύγετε :

 • Μην εφαρμόζετε conditioner πριν την εφαρμογή της Κ18 Μάσκας.
 • Μην εφαρμόζετε μεγάλες ποσότητες προϊόντος (συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για βοήθεια).
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το K18Peptide™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει και αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

 • Θεραπεύει και αντιμετωπίζει τη φθορά που προκαλείται από την τεχνική ξανοίγματος, τη βαφή, τις χημικές εργασίες και τη θερμότητα
 • Προσφέρει ενδυνάμωση, ζωντάνια, κίνηση και απαλότητα στα μαλλιά
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα χαρίζοντας αποτελέσματα μακράς διάρκειας στα μαλλιά
 • Είναι vegan, color-safe και cruelty-free

το 91% της αρχικής τους δύναμης*

το 94% της αρχικής τους ελαστικότητας*

*Τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν από μία κλινική μελέτη, κατά την οποία το Κ18 Mist και η Κ18 Μάσκα εφαρμόστηκαν ως μέρος της διαδικασίας ξανοίγματος. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο, την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών.

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

βασισμένο στην επιστήμη

αγαπητό από τους κομμωτές

Οι κομμωτές και ειδικοί στις βαφές μαλλιών παγκοσμίως στηρίζουν τη δράση και τα οφέλη που προσφέρουν στα μαλλιά τα Κ18 προϊόντα – ανεξαρτήτως από τον τύπο και την πυκνότητα μαλλιών.

Η Κ18 Μάσκα αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά και επαναφέρει το φυσικό σχήμα της μπούκλας σε ξηρά, σπασμένα μαλλιά.

Τα εύθραυστα μαλλιά γίνονται ξανά υγιή και γεμάτα ζωντάνια χάρη στην Κ18 Μάσκα.

Προστατεύει τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασία μιας έντονης χρωματικής αλλαγής των μαλλιών.

Το Κ18 Mist και η Κ18 Μάσκα επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά κατά τη διαδικασία τεχνικής highlights.

Έχετε ερωτήσεις;

Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Το Κ18 Mist είναι ιδανικό για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών και σχεδιάστηκε για να καταπολεμά και να επανορθώνει κάθε είδους φθορά των μαλλιών.

Η Κ18 Μάσκα εφαρμόζεται μετά τη διαδικασία ξανοίγματος/βαφής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Εφαρμόστε πρώτα το σαμπουάν ομοιόμορφα στα μαλλιά δημιουργώντας πλούσιο αφρό, παραλείποντας να εφαρμόσετε στην συνέχεια κάποιο προϊόν conditioner.
 2. Τυλίξτε τα μαλλιά με μία πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν για μερικά λεπτά
 3. Εφαρμόστε τη Κ18 Μάσκα, η ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεται εξαρτάται από τον τύπο και την κατάσταση των μαλλιών της πελάτισσας. Συμβουλευτείτε το παρακάτω διάγραμμα για να βρείτε την σωστή δοσολογία.
 4. Αφήστε τη 4 λεπτά για να δράσει και μετά συνεχίστε με το styling των μαλλιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
 5. Αν πρόκειται να ακολουθήσει κούρεμα μαλλιών, ξεκινήστε αμέσως μετά τα 4 λεπτά αναμονής που απαιτούνται για να δράσει η Κ18 Μάσκα.
 6. Αν πρόκειται να ακολουθήσει η τεχνική glossing, εφαρμόστε το toner/gloss απλώνοντάς το ομοιόμορφα πάνω από την Κ18 Μάσκα. Συνεχίστε εφαρμόζοντας ομοιόμορφα το σαμπουάν, δημιουργώντας πλούσιο αφρό και έπειτα ξεπλύνετέ τα με άφθονο νερό. Συνεχίστε με την εφαρμογή μίας δεύτερης στρώσης από την Κ18 Μάσκα. Τυλίξτε τα μαλλιά με μία πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν για μερικά λεπτά και συνεχίστε με το styling των μαλλιών.

Η Κ18 Μάσκα δεν επηρεάζει την τελική απόχρωση μαλλιών. Μάλιστα, οι ειδικοί στη βαφή μαλλιών αναφέρουν πως η Κ18 Μάσκα βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας των μαλλιών βοηθώντας έτσι στην ομοιόμορφη εφαρμογή της βαφής.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εφαρμόσετε την Κ18 Μάσκα στη διαδικασία του κουρέματος ή ως θεραπεία από μόνη της:

 1. Εφαρμόστε πρώτα το σαμπουάν ομοιόμορφα στα μαλλιά δημιουργώντας πλούσιο αφρό, παραλείποντας να εφαρμόσετε στην συνέχεια κάποιο προϊόν conditioner.
 2. Τυλίξτε τα μαλλιά με μία πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν για μερικά λεπτά
 3. Εφαρμόστε τη Κ18 Μάσκα, η ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεται εξαρτάται από τον τύπο και την κατάσταση των μαλλιών της πελάτισσας. Συμβουλευτείτε το παρακάτω διάγραμμα για να βρείτε την σωστή δοσολογία.
 4. Αφήστε τη μάσκα 4 λεπτά για να δράσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εάν πρόκειται να ακολουθήσει κούρεμα μαλλιών, ξεκινήστε αμέσως μετά τα 4 λεπτά αναμονής που απαιτούνται για να δράσει η Κ18 Μάσκα.
 5. Φροντίστε να περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει η μάσκα προτού προχωρήσετε στο styling των μαλλιών χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο θερμότητας για styling ή κάποιο άλλο προϊόν styling. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιο προϊόν για conditioning ή εφαρμόστε ένα leave-in προϊόν αφού απορροφηθεί το Κ18 προϊόν.

Οι φόρμουλες αυτών των προϊόντων έχουν φτιαχτεί έτσι, ώστε να εφαρμόζονται σε διαφορετικά διαστήματα, αλλά έχουν κοινό στόχο, διότι και τα δύο προϊόντα δρουν καταπολεμώντας τη φθορά των μαλλιών και ενδυναμώνοντάς τα.

Το K18 Mist είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται πριν τη χημική εργασία των μαλλιών, ενώ η Κ18 Μάσκα εφαρμόζεται μετά την υπηρεσία αναδομώντας την τρίχα και επανορθώνοντας τη φθορά που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια κάποιων υπηρεσιών, θα εφαρμόζετε το K18 Mist μόνο στο κομμωτήριο. Για παράδειγμα, στην υπηρεσία της τεχνικής περμανάντ θα εφαρμόζετε το Κ18 Mist πριν την τεχνική περμανάντ και στην συνέχεια θα επαναλάβετε την εφαρμογή του μετά το σαμπουάν εξουδετέρωσης του κίτρινου υποτόνου, αποφεύγοντας την εφαρμογή της μάσκας, έτσι ώστε να μην βαρύνει τις φρεσκοσχηματισμένες μπούκλες.

Τα Κ18 προϊόντα σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε να επαναφέρουν την αντοχή και την ελαστικότητα των μαλλιών αναδομώντας και επανασυνδέοντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν τη δομή της τρίχας. Τα Κ18 προϊόντα βοηθούν, επίσης, στο ξεμπέρδεμα και στην απόκτηση μιας αίσθησης απαλότητας στα μαλλιά συνδυάζοντας έτσι τις ιδιότητες και τα οφέλη των προϊόντων conditioning. Αφού εφαρμόσετε το K18 Mist και την Κ18 Μάσκα και περιμένετε να περάσουν τα 4 λεπτά που απαιτούνται για να δράσει το προϊόν, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα leave-in conditioner. Οι περισσότεροι κομμωτές μας αναφέρουν πως η Κ18 Μάσκα καλύπτει από μόνη της όλες τις ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά ένα κλασικό conditioner.

Αναζωογονεί, ενδυναμώνει, λειαίνει και χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά

Η hairstylist του κομμωτηρίου «AZURE» εφάρμοσε στα μαλλιά της το Κ18 Mist για να ενδυναμώσει τα μαλλιά της πριν τη διαδικασία ξανοίγματος. Μετά τη διαδικασία ξανοίγματος, εφάρμοσε την Κ18 Μάσκα για να επαναφέρει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στα μαλλιά της.

Η Karen είχε φθαρμένα μαλλιά εξαιτίας προηγούμενων θεραπειών ισιωτικής. Αυτήν τη φορά, εφάρμοσε τη 2-σταδίων επαγγελματική θεραπεία Κ18 σε συνδυασμό με τη θεραπεία ισιωτικής των μαλλιών για απαλά και μεταξένια μαλλιά πριν και μετά την υπηρεσία κομμωτηρίου.

Η Chelsea ήρθε στο κομμωτήριο με αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά εξαιτίας των εργαλείων θερμότητας styling. Η κομμώτριά της εφάρμοσε το K18 Pro Mist για να ενδυναμώσει τις σπασμένες άκρες πριν τη διαδικασία ξανοίγματος του χρώματος. Μετά την τεχνική των highlights, εφάρμοσε την K18 Pro Mask για να επανορθώσει τη φθορά που προκλήθηκε κατά την τεχνική των highlights.