Professional Molecular Repair Mist 300ml

K18 Professional molecular repair mist 300ml

4  λεπτών leave – in θεραπεία μαλλιών για πριν τη χημική εργασία

300ml

Ένα προϊόν  κομμωτηρίου που αναδομεί τα μαλλιά ενδυναμώνοντας τα σε βάθος και βελτιώνοντας την ελαστικότητά τους, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη φθορά που προκαλείται από τις διάφορες χημικές εργασίες.

Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά από:

Ξάνοιγμα + Βαφή

Θερμότητα

Χημικές εργασίες

Μόνο για επαγγελματίες

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Το επαγγελματικό Mist Κ18 είναι το προϊόν που εφαρμόζεται πριν τη 2 – σταδίων θεραπεία κομμωτηρίου. Το συγκεκριμένο Mist σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να ενδυναμώνει σε βάθος τα μαλλιά προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη φθορά που προκαλείται από τις διάφορες χημικές εργασίες. Έχοντας τιμές pH 7.5-8.0, αυτό το προϊόν διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας εστιάζοντας ταυτόχρονα στα σημεία που έχουν υποστεί φθορά, αναζωογονώντας τα μαλλιά και προστατεύοντάς τα από την έκθεσή τους στη διαδικασία ξανοίγματος, βαφής ή άλλων χημικών εργασιών.

Μαλλιά σαν καινούργια

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες. Μάλιστα, η διαφορά είναι ορατή ήδη από την πρώτη εφαρμογή των Κ18 προϊόντων.

 1. Πριν από οποιαδήποτε επαγγελματική και χημική εργασία, ψεκάστε με λίγες σταγόνες νερού τα μαλλιά.
 2. Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και εφαρμόστε 4-9 ψεκάσματα από το Κ18 mist κατά μήκος των μαλλιών.
 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 4 λεπτά. Μην ξεβγάλετε.
 4. Συνεχίστε τη θεραπεία με τη Κ18 Μάσκα.

1 πάτημα αντλίας = 1ml

Πίνακας δοσολογίας

 

Λεπτά μαλλιά Κανονικά μαλλιά Πυκνά μαλλιά
Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

Mist

 

1-2

Ψεκάσματα

 

2-3

Ψεκάσματα

 

3+

Ψεκάσματα

Κοντά μαλλιά

(μέχρι το πιγούνι ή κοντύτερα)

Μάσκα

 

1 +/-

Πατήματα αντλίας

 

1-2

Πατήματα αντλίας

 

2

Πατήματα αντλίας

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων)

Mist

 

2-3

Ψεκάσματα

 

3-4

Ψεκάσματα

 

4+

Ψεκάσματα

Μεσαίου μήκους μαλλιά (στο μήκος των ώμων)

Μάσκα

 

1-2

Πατήματα αντλίας

 

2

Πατήματα αντλίας

 

2-3

Πατήματα αντλίας

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω)

Mist

 

3-4

Ψεκάσματα

 

4-5

Ψεκάσματα

 

5+

Ψεκάσματα

Μακριά μαλλιά (από τη μέση και κάτω)

Μάσκα

 

2

Πατήματα αντλίας

 

3

Πατήματα αντλίας

 

4

Πατήματα αντλίας

Τι να κάνετε :

 • Εφαρμόστε το K18 Mist σε όλους τους τύπους μαλλιών πριν από οποιαδήποτε χημική εργασία.
 • Ψεκάστε με λίγες σταγόνες νερό τα μαλλιά πριν εφαρμόσετε το K18 Mist.
 • Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει το προϊόν πριν συνεχίσετε με την χημική εργασία.
 • Συνεχίστε τη χημική εργασία όπως συνηθίζετε.

Τι να αποφύγετε :

 • Μην εφαρμόζετε μεγάλες ποσότητες προϊόντος (συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για βοήθεια).
 • Μην το ανακατεύετε με το μείγμα για την τεχνική ξανοίγματος ή με τη βαφή.
 • Μην αυξάνετε τον βαθμό ξανοίγματος ή μην αλλάζετε τη συνηθισμένη σύνθεση της βαφής των μαλλιών σας.
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το K18Peptide™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

 • Θεραπεύει και αντιμετωπίζει τη φθορά που προκαλείται από την τεχνική ξανοίγματος, τη βαφή, τις χημικές εργασίες και τη θερμότητα
 • Προσφέρει ενδυνάμωση, ζωντάνια, κίνηση και απαλότητα στα μαλλιά
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα χαρίζοντας αποτελέσματα μακράς διάρκειας στα μαλλιά
 • Είναι vegan, color-safe και cruelty-free

 

το 91% της αρχικής τους δύναμης*

το 94% της αρχικής τους ελαστικότητας*

*Τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν από μία κλινική μελέτη, κατά την οποία το Κ18 Mist και η Κ18 Μάσκα εφαρμόστηκαν ως μέρος της διαδικασίας ξανοίγματος. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο, την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών.

Professional Molecular Repair Mist Ingredients: Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Potassium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Έχετε ερωτήσεις;

Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Το Κ18 Mist είναι ιδανικό για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών και σχεδιάστηκε για να καταπολεμά και να επανορθώνει κάθε είδους φθορά των μαλλιών.

Το K18 Mist εφαρμόζεται πριν από τη διαδικασία ξανοίγματος ή βαφής, καθώς δρα επανορθώνοντας την ήδη υπάρχουσα φθορά στα μαλλιά της πελάτισσας και ενδυναμώνοντας την τρίχα πριν τη διαδικασία ξανοίγματος/βαφής των μαλλιών. Ενδυναμώνοντας και αναδομώντας την ελαστικότητα των μαλλιών σε μόλις 4 λεπτά, αυτό σημαίνει πως οι κομμωτές μπορούν να δημιουργήσουν ελεύθερα πάνω σε υγιή μαλλιά χωρίς να τους ανησυχεί η φθορά που θα προκληθεί στην ποιότητα της τρίχας. Η υγρή φόρμουλα του K18 Mist βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα και τη δραστικότητα του K18Peptide™ επιτρέποντας στο Κ18 πεπτίδιο να εισχωρήσει στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας επανορθώνοντας έτσι τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης).

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα προκειμένου να εφαρμόσετε σωστά το K18 Mist:

 1. Προετοιμάστε τα μαλλιά ψεκάζοντας τα με λίγες σταγόνες νερού.
 2. Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και εφαρμόστε το K18 Mist κατά μήκος των μαλλιών, η ποσότητα του K18 Mist που χρειάζεται εξαρτάται από τον τύπο και την κατάσταση των μαλλιών της πελάτισσας. Συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για μεγαλύτερη ακρίβεια.
 3. Περιμένετε 4 λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Στην συνέχεια μπορείτε να προετοιμάσετε την χημική υπηρεσία που ακολουθεί. Μετά από τα 4 λεπτά μπορείτε, επίσης, να στεγνώσετε τα μαλλιά.

Ψεκάζοντας τα μαλλιά με λίγες σταγόνες νερό προετοιμάζουμε το εξωτερικό στρώμα της τρίχας για να απορροφήσει στην συνέχεια το mist επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την εισχώρηση του Κ18 πεπτιδίου στα βαθύτερα εσωτερικά στρώματα της τρίχας. Με παρόμοιο τρόπο όπως το νωπό σφουγγάρι απορροφά περισσότερο νερό, έτσι και τα νωπά μαλλιά απορροφούν καλύτερα το Κ18 πεπτίδιο.

Η ποσότητα του K18 Mist εξαρτάται από τον τύπο, την πυκνότητα και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται των μαλλιών σας. Συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Οι φόρμουλες αυτών των προϊόντων έχουν φτιαχτεί έτσι, ώστε να εφαρμόζονται σε διαφορετικά διαστήματα, αλλά έχουν κοινό στόχο, διότι και τα δύο προϊόντα δρουν καταπολεμώντας τη φθορά των μαλλιών και ενδυναμώνοντάς τα.

Το K18 Mist είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται πριν τη χημική υπηρεσία των μαλλιών, ενώ η Κ18 Μάσκα εφαρμόζεται μετά την υπηρεσία αναδομώντας την τρίχα και επανορθώνοντας τη φθορά που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια κάποιων υπηρεσιών, θα εφαρμόζετε το K18 Mist μόνο στο κομμωτήριο. Για παράδειγμα, στην υπηρεσία της τεχνικής περμανάντ θα εφαρμόζετε το Κ18 Mist πριν την τεχνική περμανάντα και στην συνέχεια θα επαναλάβετε την εφαρμογή του μετά το σαμπουάν εξουδετέρωσης του κίτρινου υποτόνου, αποφεύγοντας την εφαρμογή της μάσκας, έτσι ώστε να μην βαρύνει τις φρεσκοσχηματισμένες μπούκλες.

Αναζωογονεί, ενδυναμώνει, λειαίνει και χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά

Η hairstylist του κομμωτηρίου «AZURE» εφάρμοσε στα μαλλιά της το Κ18 Pro Mist για να ενδυναμώσει τα μαλλιά της πριν τη διαδικασία ξανοίγματος. Μετά τη διαδικασία ξανοίγματος, εφάρμοσε την Κ18 Pro Mask για να επαναφέρει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στα μαλλιά της.

Η Melissa είχε θαμπά και αδύναμα μαλλιά από προηγούμενες τεχνικές περμανάντ. Εφάρμοσε το K18 Pro Mist σε συνδυασμό με την τεχνική περμανάντ αποκτώντας χάρη σε αυτό μαλλιά γεμάτα ζωντάνια και όγκο χωρίς σπάσιμο της τρίχας.

Η Chelsea ήρθε στο κομμωτήριο με αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά εξαιτίας των εργαλείων θερμότητας styling. Η κομμώτριά της εφάρμοσε το K18 Pro Mist για να ενδυναμώσει τις σπασμένες άκρες πριν τη διαδικασία ξανοίγματος του χρώματος. Μετά την τεχνική των highlights, εφάρμοσε την K18 Pro Mask για να επανορθώσει τη φθορά που προκλήθηκε κατά την τεχνική των highlights.